Fiók és adatok törlése

Yoga and Wellness alkalmazás

A Yoga and Wellness alkalmazásban bármikor véglegesen törölheted a fiókodat és a hozzá tartozó összes adatot. A törlést két módon kérheted.

1. Törlés az alkalmazásból (ajánlott)

  1. Nyisd meg a Yoga and Wellness alkalmazást, és jelentkezz be.
  2. Lépj be a Beállítások menübe.
  3. Görgess le a „Fiók törlése" gombhoz, koppints rá, majd erősítsd meg.

A fiókod és minden hozzá tartozó adat azonnal, véglegesen törlődik.

2. Törlés kérése e-mailben

Ha nem tudsz belépni az alkalmazásba, írj a info@yogawellness.hu címre a fiókodhoz tartozó e-mail-címről, „Fióktörlés" tárggyal. A kérést a beérkezéstől számított 30 napon belül feldolgozzuk.

Milyen adatokat törlünk

A fiók törlésekor véglegesen és visszavonhatatlanul eltávolítjuk a következőket:

Milyen adatokat őrzünk meg

A jogszabály által előírt számlázási és tranzakciós adatokat a törvényi megőrzési kötelezettség lejártáig (a számla kiállításától számított 8 évig) megőrizzük, kizárólag könyvelési és adójogi célból. Ezeket az adatokat semmilyen más célra nem használjuk.

Fontos: a fiók törlése az aktív előfizetésedet nem mondja le automatikusan. Az előfizetést a Google Play áruház › Előfizetések menüben tudod lemondani.